Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ", ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ "VILLA ΡΟΔΟΠΗ", ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ / ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ "ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΑΘΗΜΑΤΑ", 
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΗ  ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ "VILLA ΡΟΔΟΠΗ",
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ- 21 ΣΕΠΤ. 2013

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013, ώρα 9 μμ θα εγκαινιαστεί στη Σύγχρονη Πινακοθήκη VILLA ΡΟΔΟΠΗ, Ι.Μεσολωρά 7 και Βύρωνος στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, η  έκθεση ζωγραφικής  και επιζωγραφισμένων αντικειμένων του Κώστα Ευαγγελάτου με τίλο " Ζωγραφικά αναθήματα".
Η έκθεση σε πρώτη φάση λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία από τον Ιούλιο και περιλαμβάνει πρόσφατες ζωγραφικές συνθέσεις του εικαστικού δημιουργού και ειδικά τις μεγάλων διαστάσεων συνθέσεις με αλίκτυπα ξύλα, ευρήματα στις παραλίες του νησιού, που ολοκληρωμένα εκτίθενται συνολικά για πρώτη φορά. 
Τα επιζωγραφισμένα αυτά ιδιότυπα εικαστικά έργα δημιουργούν ένα πολυχρωματικό εννοιακό περιβάλλον, με ποικίλες ερμηνευτικές προεκτάσεις. Οι εικαστικές δημιουργίες του σε ποικίλα υλικά, πέτρες, ξύλα, σίδερα εκτός από τον εσωτερικό εκθεσιακό χώρο κοσμούν και τον μεγάλο κατάφυτο κήπο σε διάλογο με τις φόρμες των δέντρων και των άφθονων λουλουδιών.
Στις 10.15 ακριβώς θα γίνoυν  στη λίθινη σκηνή του κήπου- ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ, τα δρώμενα της ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ. Φέτος ο Κώστας Ευαγγελάτος θα απαγγείλει το συμβολικό ποίημα του ΜΥΘΟΓΡΑΦΗΜΑ σε πρωτότυπη μινιμαλιστική μουσική σύνθεση του Νίκου Γαρμπή- NICOFILIMON και το Χοροθέατρο ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ, θα παρουσιάσει το τολμηρό μουσικό πρελούδιο του Κλώντ Ντεμπυσύ "Το απομεσήμερο ενός Φαύνου". Η νέα χορογραφία είναι της Φένιας Αποστόλου με την ίδια ως Νύμφη και  Φαύνο τον χορευτή Ηλία Μπαγεώργο.
θα ακολουθήσει η ετήσια δεξίωση υπό το σεληνόφως στον κήπο της Villa Ροδόπη.

Η είδοδος για τους φιλότεχνους είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου