Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ / ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΚΗΠΟ 2017


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


 Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 9μμ θα εγκαινιαστεί η εικαστική έκθεση με τίτλο"Σύνοψη 2017" του Κώστα Ευαγγελάτου και στις 10.15μμ, θα γίνει στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του κήπου η εκδήλωση Πανσέληνος στον Κήπο
Η έκθεση απαρτίζεται από ορισμένα χαρακτηριστικά έργα του καλλιτέχνη που παρουσιάστηκαν το 2016 και φέτος στις μεγάλες τιμητικές εκθέσεις του, που πραγματοποιήθηκαν στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ιδρυμα Βούρου- Ευταξία, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και στο University of Leeds (School of Physics and Astronomy) της Αγγλίας. 
Θα εκτεθούν επίσης για πρώτη φορά επιζωγραφισμένα πήλινα πιάτα και αντικείμενα.
Θα ακολουθήσουν στη λίθινη σκηνή του κήπου της Villa "Ροδόπη" τα φετινά δρώμενα λόγου, χορού και μουσικής.
Αρχικά θα παρουσιαστεί  η νέα ποιητική συλλογή του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο"Ερμητικές Λαμπίδες", που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις " Άπαρσις ", με ανάγνωση ποιημάτων. 
θα παρουσιαστεί το χορευτικό σόλο "ΔΙΔΩ"με την χορεύτρια Κατερίνα Χριστοφόρου. Μουσική του Henry Purcell - άρια από την opera Dido and Aeneas. Χορογραφία-Σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου σε παραγωγή του Χοροθεάτρου Λυδία Λίθος. (Το χορευτικό σόλο Διδώ έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Dance Festival στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόσφατα διακρίθηκε στο 1st Netherlands International Choreography Competition  στο Haarlem της Ολλανδίας.)
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη σύνθεση για πιάνο, μαγνητοταινία, απαγγελία του Νίκου Γαρμπή-Nicofilimon με τίτλο "Ύμνος στην Κεφαλονιά" σε ποίηση Κώστα Ευαγγελάτου. 

Συμμετέχει με απαγγελία του ποιήματος η κ. Αγγελική Κοκκολιάδη-Γαμπή, η οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς της Πανσελήνου!
Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa "Ροδόπη",
Είσοδος έκθεσης: Ι. Μεσολωρά 7 και  Βύρωνος.
Είσοδος στον "Κήπο του Χαρίλαου - Μωβ Σκηνή": Γ. Μαντζαβίνου 8.
Αργοστόλι, Κεφαλονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου