Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

"LOUIS D' EST" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΑΙΓΙΑΛΟΣ"


LOUIS DEST
Δύο συν ένα ποιήματα και ένα αφήγημα για τον Λούη
Το νέο βιβλίο του Κώστα Ευαγγελάτου
από τις εκδόσεις «Αιγιαλός»

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Αιγιαλός» το νέο βιβλίο του εικαστικού και λογοτέχνη Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο «LOUIS DEST - Δύο συν ένα ποιήματα και ένα αφήγημα για τον Λούη».
Είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Ευαγγελάτος μας παρουσιάζει πεζογραφικό του έργο, μετά από μακρόχρονη ενασχόληση με τον ποιητικό λόγο, αποκαλύπτοντας μια ιδιαίτερη πτυχή της προσωπικής του ευαισθησίας.
Μέσα από την ιστορία του Λούη, αγαπημένου σκύλου του συγγραφέα, παρακολουθούμε ενδιαφέρουσες στιγμές από την καλλιτεχνική πορεία του Κώστα Ευαγγελάτου, αλλά και νοσταλγικές εικόνες από τη ζωή του στην Κεφαλονιά. Ανθρώπινες, μικρές αλλά ανεπανάληπτες σταγόνες της πορείας μιας ζωής, με συνοδό έναν τετράποδο αγαπημένο φίλο.
Όλες αυτές οι σκηνές και οι στιγμές χρωματίζονται από την αμέριστη αγάπη του συγγραφέα για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Πέρα από τη συγκινητική προσωπική αφήγηση, που αποκαλύπτει τρυφερές αλλά και δυνατές στιγμές, το βιβλίο έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η αγάπη για τα ζώα λειτουργεί λυτρωτικά και για τη δική μας ανθρωπιά.
Το πεζογράφημα του Κώστα Ευαγγελάτου κοσμείται με σκίτσα του ιδίου και πλαισιώνεται από τρία ποιήματα (δύο του συγγραφέα και ένα της Felicity Elliott) που γράφτηκαν για τον Λούη.

Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο «Κύβος»
Kivos Books & More
13 Vergoti Ave.
28100 Argostoli
Kefalonia - Greece
Tel. +30 26710 26872
Fax. +30 26710 26880


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου