Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2017 "ΝΕΦΕΛΟΓΡΑΦΙΕΣ- NEBULAGRAPHICS" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ




ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 2017 "ΝΕΦΕΛΟΓΡΑΦΙΕΣ- NEBULAGRAPHICS" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.

Εκδόθηκε και κυκλοφορεί το εικαστικό συλλεκτικό Ημερολόγιο 2017 του εικαστικού Κώστα Ευαγγελάτου με τίτλο "Νεφελογραφίες-Nebulaforms".
Το Ημερολόγιο είναι σχήματος 20x20εκ, με 14 έγχρωμες σελίδες, τις οποίες κοσμούν ζωγραφικές συνθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου, από τη μεγάλη ενότητα έργων του "Νεφελογραφίες" με φόντα τους στις σελίδες από βραχώδη και αμμώδη τοπία.
  Οι "Νεφελογραφίες" του Κώστα Ευαγγελάτου είναι χρωματικές  δημιουργίες με θέμα τον ουρανό, σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας. Οι χρωματικές αντιθέσεις είναι καθοριστικές στη διάρθρωση των εικόνων που δημιουργούν. Το παιχνίδισμα των χρωμάτων και των μορφών διαμορφώνει ρομαντική ατμόσφαιρα αφαιρετικού χαρακτήρα,  που επιτρέπει το φανταστικό νεφελογραφικό ταξίδι. Ο καλλιτέχνης μεταδίδει έντεχνα και υποβλητικά  το αττικό και το ιόνιο φως για να χαρίσει αισθητική απόλαυση και ψυχική ανάταση.
Όλα τα έργα που περιλαμβάνονται στην έκδοση εκτέθηκαν πρόσφατα στην μεγάλη ατομική έκθεση του καλλιτέχνη στο Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών- Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία.

Έκδοση: Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa "Ροδόπη" και Αρχείο "fototanism".
Επιμέλεια: Ραλλού Καρτέρη.
Εκτύπωση: Ελευθέριος Καρτέρης.
Φωτογράφηση έργων: Ramadan Margjoka.

www.gisi.gr/evangelatos


Πληροφορίες: τηλ: 210 7294259 (10- 11.30 π.μ.)
confotis@yahoo.gr και cevangelatos@gmail.com

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου