Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ / ΕΚΘΕΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΛΑΓΑNΑ ΚΑΙ PERFORMANCE ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ / ΕΚΘΕΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΛΑΓΑNΑ ΚΑΙ PERFORMANCE ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΑΤΟΥ.


Στα πλαίσια της εικαστικής έκθεσης του Κώστα Ευαγγελάτου "16 χρόνια αισθητικές υποθήκες" πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και έλαβαν άριστες κριτικές δύο σημαντικά καλλιτεχνικά γεγονότα στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι.
Στον εκθεσιακό χώρο εγκαινιάστηκε έκθεση-αφιέρωμα με ανέκθετα έργα -ζωγραφικά και χαρακτικά- της ζωγράφου Ιφιγένειας Λαγάνα (1915-2004), που είναι γνωστή για τις θαυμάσιες ακουαρέλες της του 1925-39. Επίσης εκτέθηκαν κούκλες- γλυπτικές κατασκευές του Τάκη Λουκάτου με βιομορφικές χορευτικές φιγούρες.
Στη "Μωβ Σκηνή" του Κήπου, ο ηθοποιός, χορευτής και εικαστικός Τάκης Λουκάτος έκανε  θεατρικο-εικαστική performance βασισμένη στον μονόλογο του ιδιοφυούς Γάλλου δραματουργού, ποιητή, σκηνοθέτη και εικαστικού Ζαν Κοκτώ (1889-1963) με τίτλο "Je l' ai perdu"- "Την έχασα", γνωστό στην Ελληνική σκηνή με τον τίτλο "Το Πανηγύρι". Το εντυπωσιακό σκηνικό-εικαστικό περιβάλλον απάρτιζαν Θεατρικές κούκλες του Τάκη Λουκάτου, ενώ η υποβλητική μουσική ήταν του νέου συνθέτη Δημήτρη Θεοδοσίου.
Η αέρινη και ποιητική ερμηνεία του πολυτάλαντου Τάκη Λουκάτου συγκίνησε τους πολλούς θεατές, ντόπιους και ξένους, που παρέστησαν στην μοναδικής αισθητικής παράσταση κάτω από το φως της Πανσελήνου του Σεπτέμβρη.


ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ
ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 24 ΣΕΠΤ. 2016.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σου.
    Είμαι ένα δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες σχεδόν τις ηπείρους και έχει ένα κεφάλαιο 25.720.000 € που θα με βοηθήσει να δανείζουν ιδιωτικό βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, που κυμαίνονται από 1.000 € έως το άπειρο σε κάθε σοβαρό πρόσωπο που είναι σε θέση να κάνει μια καλή χρήση και καλή επιστροφή κεφαλαίων. 3% τόκοι του έτους σύμφωνα με το έτοιμο ποσό επειδή είναι ειδική δεν είμαι παραβιάζει την τοκογλυφία πράξη. Μπορείτε να ξεπληρώσετε πάνω από 5 έως 25 έτη ή περισσότερο της μέγιστης σύμφωνα με το ποσό που είστε έτοιμοι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω E-mail: leferfrancisjean@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή