Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ - COSTAS EVANGELATOS-ART / ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ MOUIKIS HOTEL, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑCOSTAS EVANGELATOS ART ΠΟΛΥΠΤΥΧΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ


 Από την Τρίτη 26 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 θα λειτουργεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Mouikis Hotel, Βύρωνος 3 στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: Πολύπτυχη Ζωγραφική, Costas Evangelatos- Art. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν αντιπροσωπευτικά έργα του πολυδιάστατου εικαστικού δημιουργού από τη συλλογή του Art Studio EST-La Chambre της Αθήνας και της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη. Πρόκειται για σειρά μεγάλων επιζωγραφισμένων ξύλων με παστόζο λάδι και ακρυλικό χρώμα, τα οποία είναι η εξελικτική έγχρωμη εκδοχή των μαυρόασπρων μελανογραφιών του σε ξύλα, παραθαλάσσια ευρήματα, με τίτλο "Αλίκτυπες Μορφές", γνωστών από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
( Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Παρίσι κ.α ).
Επίσης θα εκτεθούν χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του καλλιτέχνη με πρόσωπα, φόρμες και χαραγμένα σύμβολα εννοιακού χαρακτήρα. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10:30 το βράδυ. 
Είσοδος ελεύθερη.

 www.gisi.gr/evangelatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου