Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ / ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΙΟΣ 2015


ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ssΣσO ζωγράφος, περφόρμερ, λογοτέχνης και θεωρητικός της σύγχρονης τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εικαστικές και λογοτεχνικές του δράσεις και παρουσιάσεις. Ήδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του σε ομαδική Πασχαλινή έκθεση στην Πάρο με την ομάδα ART WAY. Συνεχίζονται επίσης στο Art Studio EST-La Chambre, Πρατίνου 87 και Αντήνορος στην Αθήνα οι ξεναγήσεις κάθε Σάββατο 5-7 μμ. μέχρι το τέλος Απριλίου.
Στις 2  Μαίου συμμετέχει στη Νέα Υόρκη στη μεγάλη ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που θα εγκαινιαστεί στηv Gallery ΤΗΕ NEW ART CONNECTION, Holbrook, New York. Η έκθεση αυτή με πολλές άλλες παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Μαίου 2015.


Στην Αθήνα στις 8 Μαίου στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΛΩΝ, Αγίων Ασωμάτων 45, θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του "ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΠΟΝΔΕΣ", στη γαλλική γλώσσα με τίτλο: "OFFRANDES SECULAIRES" ed. Sylloges, 2015.
Στις 26 Μαίου θα γίνει παρουσίαση του ποιητικού του έργου στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών ( ΕΕΛ), στην Αίθουσα Μιχαήλας Αβέρωφ, Γενναδίου 8, με τίτλο: "Από την Εγκάρσια Πτήση στον Πολύσμιγο Αίνο". 
Ο καλλιτέχνης από το τέλος Μαίου θα συντονίσει τις θερινές εκδηλώσεις της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa "Ροδόπη" στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, που φέτος θα γιορτάσει τα 15 χρόνια της αυτόνομης λειτουργίας της, με την υποστήριξη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

πληροφορίες: 210 72942596944621286


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου