Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, PERFORMANCE ΣΤΟ POLIS./ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.ΕΚΘΕΣΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ, PERFORMANCE ΣΤΟ POLIS.
                10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.

Από την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 7μμ, θα παρουσιάζεται στο χώρο του Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5, Αίθριο Στοάς Βιβλίου,tel: 210 3249588, έκθεση με εικαστικά έργα και εκδόσεις τέχνης και λογοτεχνίας του Κώστα Ευαγγελάτου.
Πρόκειται για ζωγραφικά έργα με μορφές και σύμβολα που αναδύονται οπτικά με παστόζο χρώμα, σε καμβά, χαρτόνι και ύφασμα και σε ξύλινες αλίκτυπες επιφάνειες και φόρμες στο χώρο με σινική μελάνη, στυλό και ακρυλικό καθώς και συνθέσεις με μικτές τεχνικές. Παράλληλα θα εκτίθενται κατάλογοι τέχνης με έργα του, βιβλία του με ποιήματα και αισθητικά δοκίμια καθώς και η συλλεκτική σειρά των εικαστικών Ημερολογίων του ART-EST από το 2008 μέχρι και φέτος.
Στα εγκαίνια της έκθεσης θα αναφερθούν στο εικαστικό και λογοτεχνικό του έργο οι:
Βίβιαν Γιαννούδη- Αυγερινού, λογοτέχνις, ερευνήτρια, επ. πρόεδρος της Π.Ε.Λ., πρόεδρος πειθαρχικού συμβουλίου της Ε.Ε.Λ.
Φαίδρα Ζαμπαθά-Παγουλάτου, λογοτέχνις, πρ. γεν. γραμ. της Ε.Ε.Λ.
Ιωάννα Καρατζαφέρη, συγγραφέας, κριτικός.
Άννα Κελεσίδου, λογοτέχνις, καθ. Δρ Φιλοσοφίας, αντεπ. μέλος της Ακαδημίας Μόσχας. 
Βασίλης Λούκας, δημοσιογράφος, συγγραφέας.
Άννα Μαρκοπούλου, καθ. Δρ. Επιστημών της Αγωγής Παν. Σορβόννης.
Λεόντιος Πετμεζάς, ιστορικός της Τέχνης, εικαστικός επιμελητής, συγγραφέας.

Συντονίζει ο Βασίλης Χατζηιακώβου.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα γίνονται ξεναγήσεις και θα διοργανωθεί performance με τη συνεργασία του Lydia Lithos dancetheatre της Φένιας Αποστόλου. 

 Η έκθεση θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου 2015. Είσοδος ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου