Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ, 2014

Costas Evangelatos, Ionian Nebulagraphic





ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ / ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση καλλιτεχνών και  φιλότεχνων παραθεριστών στην Παροικιά της Πάρου, Κτήριο Δημητρακόπουλου, η ομαδική έκθεση ζωγραφικής της ART WAY στην οποία συμμετέχει τιμητικά και ο ζωγράφος, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος με " Νεφελογραφίες " του.
Η έκθεση σε πρώτη φάση, στα πλαίσια του πολιτιστικού ταξιδιού της Art Way σε πόλεις της Ελλάδας, θα διαρκέσει μέχρι και τις 10 Ιουνίου 2014. 
Ήδη από τα μέσα Μαίου ο Κώστας Ευαγγελάτος παρουσίασε τα πρόσφατα έργα του στο Παλαιό Παν/μιο Αθηνών στα πλαίσια διεθνούς Συμποσίου Φυσικής και συμμετείχε στην έκθεση που διοργανώθηκε στην έδρα της στην Αθήνα από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, με μέλη της λογοτέχνες που είναι και εικαστικοί  καθώς και σε μεγάλες ομαδικές εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη και την Π.Πεντέλη Αττικής με επιτυχία. 
Αρχές Ιουνίου θα βρίσκεται στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς για την προετοιμασία των ετήσιων θερινών εκθέσεων και εκδηλώσεων της Σύγχρονης Πινακοθήκης Villa Ροδόπη.
Η Villa Ροδόπη φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια λειτουργίας, με εκθέσεις έργων του, ομαδικές συνεργατών του στο Art Studio EST, εκθέσεις με έργα γνωστών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών προσφορές στη συλλογή του, εικαστικά, μουσικά και λογοτεχνικά δρώμενα στη ΜΩΒ ΣΚΗΝΗ του κήπου το βράδυ της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου