Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ART STUDIO EST / LA CHAMBRE ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2014.







ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΟ ART STUDIO EST / LA CHAMBRE ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ 2014.


Ο ζωγράφος, περφόρμερ, ποιητής και θεωρητικός της τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μαζί με συνεργάτες και φίλους καλλιτέχνες υποδέχτηκαν το 2014 στην έδρα των καλλιτεχνικών δράσεων του Art Studio EST / LA CHAMBRE, με την καθιερωμένη ετήσια εορταστική δεξίωση.
Στον υποβλητικά διακοσμημένο χώρο ευχήθηκαν με προπόσεις η νέα χρονιά να είναι καλύτερη, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα για όλους και τη χώρα μας.
Με αφορμή τη σύναξη για το κόψιμο της Βασιλόπιτας  παρουσιάστηκαν και τα 2 εικαστικά, συλλεκτικά ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2014, που κυκλοφόρησαν με έργα του Κώστα Ευαγγελάτου. Το ένα ημερολόγιο με τίτλο " ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΙΟΝΙΕΣ ΧΡΩΣΕΙΣ ", με πρώιμα έργα του καλλιτέχνη, εκδόθηκε τιμητικά από τις Περιφερειακές Ενότητες Κεφαλληνίας και Ιθάκης, για την επέτειο των 150 Χρόνων της Ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα. Το άλλο ημερολόγιο με τίτλο " ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΑ ΜΟΤΙΒΑ/ EMERGING MOTIFS", με πρόσφατα έργα και ένα θεωρητικό κείμενο, εκδόθηκε με χορηγία της Protogon. Και τα δύο εντυπωσίασαν για την αισθητική τους ποιότητα.
Ακολούθησαν ευχάριστα δρώμενα με θαυμάσια εδέσματα, άφθονο κεφαλονίτικο κρασί και παραδοσιακά γλυκίσματα από την παραδοσιακή " Βοσκοπούλα" του Αργοστολίου. Η όμορφη  εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Βασιλόπιτας του 2014. Τυχερός φέτος ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου