Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012

ΠΡΩΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣTHΝ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.


ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΗ  ΠΡΩΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΣTHΝ VILLA ΡΟΔΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.

 Με μεγάλη προσέλευση φιλοτέχνων και προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού και πνευματικού  κόσμου άρχισε τη θερινή της λειτουργία η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ VILLA ΡΟΔΟΠΗ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, με την έκθεση έργων ζωγραφικής  του Κώστα Ευαγγελάτου, ορισμένα των οποίων είχαν παρουσιαστεί τον Ιούνιο στην ατομική έκθεση του στο Παρίσι καθώς και με την  η έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας και χαρακτικής σύγχρονων εικαστικών καλλιτεχνών- Ελλήνων και ξένων- που ανήκουν στη μόνιμη  συλλογή του. 
Στηv δωδεκαετή λειτουργία της Σύγχρονης Πινακοθήκης  παρουσιάστηκαν με επιτυχία στον εκθεσειακό χώρο και τον κατάφυτο κήπο σημαντικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου και συνεργατών του στο ART STUDIO EST, εικαστικά δρώμενα-performance και έγιναν θεωρητικές προσεγγίσεις και αναλύσεις σε θέματα τέχνης. 
Την όμορφη και λαμπερή αυγουστιάτικη  βραδιά της έναρξης της πρώτης ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΤΕΧΝΗΣ, η ηθοποιός Θάλεια Προκοπίου, με την υψηλή ερμηνευτική της τέχνη διάβασε αισθαντικά το ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ του Οδυσσέα Ελύτη και ο νέος ταλαντούχος σαξοφωνίστας Φοίβος Μποζάς έπαιξε δεξιοτεχνικά έργο του Νίνο Ρώτα.
 Ο ενθουσιασμός και οι άριστες εντυπώσεις του κοινού γιά την ποιότητα της έκθεσης και το μουσικοποιητικό δρώμενο ήταν διάχυτες και συνεχίστηκαν στη δεξίωση που έγινε στον μεγάλο κήπο, με το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου να φωτίζει αρμονικά το υποβλητικό περιβάλλον.

θετικοί συντελεστές στην εκδήλωση οι προσφορές με  κεφαλονίτικα εδέσματα και κρασιά του κέτεριγκ Stateri και τα γλυκίσματα της παραδοσιακής Βοσκοπούλας.

Διάρκεια Εκθέσεων  μέχρι 30 Αυγούστου. πληροφορίες: 26710 28501

ΜΕΣΟΛΩΡΑ 7 ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΟΣ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 28100, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ: ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 20:00 - 22:00
τηλ : (0030) 26710 285016944621286Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου